קווי החירום לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית

1202: נשים | 1203: גברים

04-6566813: נשים ערביות | 02-6730002: נשים דתיות | 02-5328000: גברים דתיים
סיוע דרך WhatsApp ב-052-8361202      |    סיוע אונליין בצ'אט (שעות הערב)

פעילים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע     הנגשת מרכזי הסיוע: לחצו לפרטים

לקראת הערעור הצפוי מחר (יום רביעי) ב-09:00 בבוקר בבג"ץ, על העונש שניתן לאנס יניב נחמן, אמרה מנכ"לית איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית, אורית סוליציאנו: "חרף שורת התלונות בגין עבירות מין קשות, קיבל בסופו של דבר עבריין המין הסדרתי, יניב נחמן, עונש מגוחך המעיד על  חוסר הבנה של שופטי בית המשפט המחוזי לגבי הדינמיקה הייחודית של עבירות מין ומבטא תפיסות חברתיות מיושנות וסקסיסטיות.

לא יעלה על הדעת שמי שסימם ואנס יקבל שישה חודשי עבודות שירות בלבד. יש בכך עוול נורא לנפגעות שחוות טראומה כפולה – האונס עצמו, וסטירת לחי נוספת בדמות היחס המזלזל של מערכת המשפט. מדובר בעונש לא מידתי באופן קיצוני, ואני מקווה שהשופטים בבג"ץ ישימו מול עיניהם את הטראומה האיומה של הנשים שנחמן פגע בהן, וישפטו צדק. הוא צריך להיות מאחורי סורג ובריח לשנים רבות."

מיקומך באתר:איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית>פרסומים>הודעות לעיתונות>העונש של האנס יניב נחמן הוא בגדר בדיחה אכזרית, אנו מקוות שהשופטים בבג"ץ יכניסו אותו לכלא לשנים רבות